Join the pack

Joejoe, let’s go outside!

Een dagelijks portie buiten brengt geluk, een creatief koppie en een boel reflectie. En nee, dat is nog niet alles – maar daarover meer op deze site. Spit ‘m maar door, maar blijf niet té lang hangen… Want als we iets willen, dan is het jou online inspireren om lekker op OFFLINE avontuur te gaan.

De Wolfpack stippelt de mooiste natuurroutes voor je uit; schotelt je fijne hidden gems voor; brengt je inspirerende & geestige know how bij én neemt je graag mee op offline avontuur. Reken maar dat die wilde wolf in jezelf naar buiten komt! Want buiten, dáár worden we blij van.

Wilde wolven houden van de wildernis, zijn nieuwsgierig en zoeken avontuurlijke randjes op. Ze maken áltijd tijd vrij om plezier te hebben. Ze denken, dromen en doen. Hun mojo halen ze uit dingen alleen ontdekken én uit een hechte, sociale roedel om zich heen. Herken je dat? Kom, join the pack. Dat vinden we gezellig!

Join the coolest club in nature

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze leuke nieuwtjes en offline avonturen? Houd de Instapagina in de gaten en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Geloof ons, voor ieder wat wil(d)s!

    Marloes Teerenstra

    Is een creatieve content creator bij wie avontuur in haar DNA zit. Net als plezier maken, verhalen delen en mensen verbinden. Gooi je die mix bij elkaar, dan krijg je dit: Wilde Wolven!

    Lees meer