Column

Tijd voor taart, bubbels en een glitterpak: Wilde Wolven staat live!

Maar eerst een kleine throwback,
want dit is hoe Wilde Wolven begon!

Skiën in de Alpen, duiken tussen de pijlstaartroggen in Australië, kanoën door de Rocky Mountains, klimmen naar de top van de Kilimanjaro en k(r)amperen in de Zweedse wildernis. Als ik door mijn oldschool fotoboeken blader of door mijn iPhone-album scroll, zie ik dat avontuur als een rode draad door mijn leven loopt.

Het liefst ben ik buiten, duik ik de stad of de natuur in, en laat ik de dag spontaan ontvouwen. Ik beland daardoor op de mooiste plekken, ontmoet de leukste mensen en maak herinneringen waar ik op m’n tachtigste nog steeds om lach. Want samen met een gezellige club mensen avonturen beleven, dát is hoe ik het leven graag binnenstebuiten keer. En daarin ben ik gelukkig niet de enige!

Tijdens mijn reizen ontmoette ik mensen van over de hele wereld. Bij velen van hen was het outdoorleven onderdeel van hun lifestyle. Ik miste dat in Nederland. Hier hoppen we vaak van terras naar terras, maar hoe fijn is het om met vrienden bij te kletsen en tegelijkertijd kilometers te pakken in de natuur? Hete thee en koude wijn mee in de thermoskan, goede snacks in de rugzak en een picknickkleed uitklappen onderweg. Dat je voor die outdoorvibe niet per se naar het buitenland hoeft, laat ik je graag zien.

Familie, vrienden, collega’s, kennissen (en daar weer de bekenden van) navigeer ik al jaren naar buiten. Ze weten me te vinden voor de mooiste natuurroutes, slaapplekken, nieuwste outdooruitjes, wildernistips en ontfutselen de leukste verhalen. Alles deel ik vanaf nu ook met jou.

En zo start vandaag een nieuw avontuur: Wilde Wolven! Een outdoorplatform dat je online inspireert om op offline avontuur te gaan.

Snijd de taart maar aan en draai de kurk open.

De Wilde Wolven zijn los!

Andere artikelen

Explorer

Hier wil je heen: 5 waanzinnige Nederlandse Nationale Parken

Zodra de weerapp een zonnetje aangeeft, rijden we in stoet richting het strand. Zonde wel. Vooral omdat er 21 mooie Nederlandse Nationale Parken zijn waar je ook heel goed vertoeven kunt. Benieuwd naar onze vijf…

Verder lezen
Stories

Happy Camper Marloes Engelhart: ‘Dit is een investering in levensgeluk’

Ze bekijken het leven het liefst vanuit hun klapstoel; hebben altijd een volle koelbox binnen handbereik en liggen niet wakker van typisch Nederlands zeik… uhm, zomerweer. We hebben het natuurlijk over De Happy Camper. Dit…

Verder lezen
Know-how

Beginnen met hiken? Denk dan aan deze 12 handige tips

Ben jij het ommetje in de buurt ook helemaal zat? Mooi! Want met deze tips zet je moeiteloos 10.000 stappen buíten de gebaande paden. Zet je tas en hikebooties maar klaar; het wandelavontuur kan beginnen….

Verder lezen